FUTBOL SALA

Prova de foc pel Covisa de cara a mantenir les seves opcions de títol

Els manresans disputen el penúltim partit de lliga com a locals rebent el FS Picassent alacantí

L'equip s'ha de refer de la desfeta a l'Hospitalet

L'equip s'ha de refer de la desfeta a l'Hospitalet / Arxiu/Mireia Arso

Redacció

El Covisa Manresa torna per penúltima vegada al Pavelló del Pujolet aquesta temporada. Els manresans afronten avui a les 18.00 h. un partit important quant a l’evolució anímica de l’equip i que ha d’acabar de certificar la seva condició de favorit a acabar la Lliga com a campions del Grup 3 de la Segona B. L’equip dirigit per Paco Cachinero rep la visita del FS Picassent, cinquè a la taula i el segon conjunt que menys gols rep aquest curs per darrera dels del Pujolet.

Els de la capital del Bages mantenen un còmode avantatge de cinc punts sobre l’Sporting La Nucía, el seu principal perseguidor. Els seus rivals aquesta jornada, en canvi, es troben immersos en la pugna pel play-off d'ascens, que ara marca l’Industrias Santa Coloma amb 48 punts a la quarta posició. El duel, doncs, es presenta obert, sobretot si es té en compte el bon bagatge dels valencians lluny del seu feu, ja que han sortit victoriosos en set dels tretze partits que han disputat fins ara, a més d’aconseguir dos empats en dues ocasions més. En el matx d’anada, el Covisa va arrencar un valuós empat a última hora.

És doncs un partit vital pels de Cachinero en clau títol, ja que l’objectiu és mantenir els cinc punts de marge sobre el seu perseguidors. Sobretot tenint en compte que els manresans han de rebre al Pujolet l'Sporting la Nucia. Podria ser un partit decisiu per al títol. Serà a la penúltima jornada de la competició.