El Kursaal vendrà el dia de Sant Jordi entrades amb descompte per al concert de Guillem Gisbert

Els tiquets tindran el 23 d'abril un preu de 19 euros per assistir al debut en solitari del cantant de Manel

Guillem Gisbert

Guillem Gisbert / BERTA VICENTE

Toni Mata i Riu

Toni Mata i Riu

El proper dimarts, dia de Sant Jordi, el Teatre Kursaal de Manresa posarà a la venda entrades a un preu especial de 19 euros per assistir al concert de Guillem Gisbert, que tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre. Posteriorment, el preu per a l’actuació del darrer quadrimestre de l’any serà de 25 euros. Les localitats es podran adquirir a la pàgina web www.kursaal.cat i a les taquilles de l’equipament.

Gisbert és el lletrista i cantant del grup Manel, que ja ha actuat a Manresa en diverses ocasions. En aquesta ocasió, el músic pujarà a l’escenari de la sala gran del Kursaal per presentar el treball Balla la masurca, el seu primer projecte discogràfic en solitari.

En aquest treball, Gisbert es manté en la filosofia de situar la cançó en el centre i combina els universos de la rondalla i la música electrònica per oferir als espectadors un repertori en el qual destaquen tant la voluntat narrativa com l’experimentació sonora.

Les onze cançons que configuren l’àlbum Balla la masurca tracten qüestions com la naturalesa de l’artista, el trànsit de les generacions i les històries d’amor de llarg recorregut. Temes com Waltzing Matilda i Estudiantina donen testimoni de la vocació de Gisbert d’explorar els racons i els marges.